Wydech XT600,brakujący element

Forum dotyczące problemów technicznych związanych z jednostką napędową i układem zasilania w XT
fryzjer

Re: Wydech XT600,brakujący element

Post autor: fryzjer »

Wreszcie znalazłem trochę czasu.Tłumi udało mi się,rozmontować.Psiknąłem WD,a następnie uderzyłem kilka razy,o podłogę.Porobiłem kilka fotek,więc dodaję je w załączniku.Spodziewałem się,że znajdę w środku,coś takiego jak na skanie z manuala.O ile się nie mylę to chyba jest ten patent,o którym pisze Gacek.Czyli,co tak powinno być?
fryzjer

A to skan z manuala z rysunkiem tłumika:
Awatar użytkownika
Pawlo
Moderator
Motocykl: Było TT600S
Jest KTM 690 Duke & 1290

Post autor: Pawlo »

Tak powinno być. I co, ładnie chodzi bez wkładu? :mrgreen:
Obrazek
fryzjer

Wszystkim dziękuje za pomoc.A,jak chodzi bez wkładu?To narazie nie będę sprawdzał.Temperatura -10 stopni,skutecznie mnie odstraszyła.pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Kula
Po ośki w błocie
Motocykl: XR 400R

Post autor: Kula »

stronę wcześnie wrzuciłem filmik ja XT pracuje bez DB-Kullera
Motorynka -> Simson S51 -> Suzuki Dr 125 SE -> Honda Varadero 125 -> Pełnoletnia Yamaha XT 600 -> XR 400R
fryzjer

Hej Kula.Dzięki za filmik.To mnie ze stresowało,że była tam inna końcówka.Nio,ale najwidoczniej(z tym moim tłumikiem),tak powinno być.Pod względem mechaniki,raczej jestem leszczem,więc Wybaczcie.Dopiero,po dołączeniu do waszej społeczności,dowiedziałem się,co to jest DB-KILER.Pozdrawiam,i miłego wieczora,ewentualnie ranka(upiornie trzeżwy świt,he,he),pozdawiam.
ODPOWIEDZ