Hej Bury.
1) Co do tłumika,to zakładałem temat na forum.("Wydech XT600,brakujący element").A tu Masz skrót:viewtopic.php?f=2&t=1541
Znajdziesz,tam między innymi fotki tłumika.
2) Aktualnie,silnik mam wyjęty z ramy,więc jakbyś chciał to pomierzę Ci rozstawy śrub,mocowań czy coś w tą mańkę.Ewentualnie,obfotografuję dokładnie silnik
3) Co do manuali,to mam ich kilka ściągnętych z neta,więc jak byś chciał,to Ci jakoś je podeśle.Daj tylko znać,w jaki sposób.
Dokładne dane 2KF/2NF
-
- Lubiący błoto
- Motocykl: XT600 2nf '88
XL600R '84
Re: Dokładne dane 2KF/2NF
Fajnie, dzięki, jak ustalę, co mi potrzeba, poprosze o pomoc
Tymczasem zrzuciłem głowicę - króćce ssące tak, jak u Was - jeden 43F, drugi 1VJ. Bez podejrzanych blaszek.
Zastanawiam się, czy udałoby się przeszczepić do mojej ramy 2KF głowicę z 3TB? Muszę namierzyć w Krakowie jakieś 3TB i obejrzeć. Może ktoś udostępnić? Bez rozbierania, tylko obejrzeć z bliska.
Ok, już wiem, problem z odprężeniem na przykład. No i w pokrywie nie ma mocowania do ramy.

Zastanawiam się, czy udałoby się przeszczepić do mojej ramy 2KF głowicę z 3TB? Muszę namierzyć w Krakowie jakieś 3TB i obejrzeć. Może ktoś udostępnić? Bez rozbierania, tylko obejrzeć z bliska.
Ok, już wiem, problem z odprężeniem na przykład. No i w pokrywie nie ma mocowania do ramy.