Xt 600 problem ze światłem
-
- Czyścioch
- Motocykl: Xt 600
Xt 600 problem ze światłem
witam! od jakiegoś czasu zacząłem czuć brak światła w moim Xt.. światło jest baardzo słabe.. mianowicie czasem przeskoczy troche zaświeci gdy się jedzie po dziurach, a w normalnej pozycji żarzy tak jakby miała zaraz zgasnąć, do tego borykam się ze zwarciem na kablu plusowym z akumulatora. dziś zajrzałem za lampe i zrobiłem mały porządek, i chciałem puścic bezpośrednio po plusie ze stacyjki z tąd pytanie, czy w moim XT normalnie światło będzie świecic bez aku po plusie ze stacyjki czy jest taka możliwość że prosto z cewki pobierze czy bez aku się nie obejdzie ??
- ArturS
- Prawdziwy Endurzysta
- Motocykl: XT600Z Tenere 3AJ, Husqvarna TE610ie
- Kontakt:
Re: Xt 600 problem ze światłem
yhm... jeszcze raz tylko po Polsku
A przedni reflektor zrób na przekaźniku, a właściwie to na dwóch, jeśli mają być również światła drogowe. Oryginalny przełącznik i przewody wykorzystaj jedynie do sterowania przekaźnikami.

A przedni reflektor zrób na przekaźniku, a właściwie to na dwóch, jeśli mają być również światła drogowe. Oryginalny przełącznik i przewody wykorzystaj jedynie do sterowania przekaźnikami.
- Pawlo
- Moderator
- Motocykl: Było TT600S
Jest KTM 690 Duke & 1290 - Lokalizacja: Wrocław
Żarzenie żarówki jest skutkiem zwarcia, także przeglądnij dokładnie przewody i sprawdź na wszelki wypadek na innej żarówce.
-
- Czyścioch
- Motocykl: Xt 600
Światło Świeci
opanowane