Wokół komina - Górny Śląsk
-
- Czyścioch
- Motocykl: TT
Wokół komina - Górny Śląsk
Witam, szukam chętnych do pojeźdźenia w weekendy. Raczej preferuje jazde drogami polnymi, lasem, szutrami, itp niż jakieś błocka po pas, skoki itp. Np z Katowic do Zawiercia na kompas i spowrotem przez Klucze, Błędów. Generalnie takie offroadowe wałęsanie się. Jestem z Mysłowic
- yadam
- Po kostki w błocie
Re: Wokół komina - Górny Śląsk
duzo jezdze po jurze mozemy sie ustawic jak bedzie pogoda. jakie masz opony? moto rozumiem ze XTek?
-
- Czyścioch
No już myślałem, że wszyscy to tylko naprawiają:) Mam TT na mitasach e07, ale myśle nad zamianą na e09. U mnie z czasem na jazdę ciężko, żona, małe dzieci - jak sie ugadamy wcześniej, to w jakąś sobotę można skoczyć. Skąd jestes?
- yadam
- Po kostki w błocie
to szkoda ze u ciebie ciezko z czasem bo ja smigam kazda niedziele jak mamy pogode oczywiscie.
...jesli myslisz nad zmiana na E-09 to napewno bedziesz bardziej zadowolony niz z obecnych opon.
na asfalcie nie bedziesz miec problemu ale chce ci powiedziec ze kiedy pada deszcz E-09 bedzie sliska co nie znaczy ze nie da sie z tym zyc
napewno lepsze byly by michelin T63 ale sa drozsze...no ale to nie temat na opony.
jak sie zrobi cieplo to daj znac jak ci czas pozwoli.
pzdr.
p.s.
mieszkam w chorzowie
...jesli myslisz nad zmiana na E-09 to napewno bedziesz bardziej zadowolony niz z obecnych opon.
na asfalcie nie bedziesz miec problemu ale chce ci powiedziec ze kiedy pada deszcz E-09 bedzie sliska co nie znaczy ze nie da sie z tym zyc

napewno lepsze byly by michelin T63 ale sa drozsze...no ale to nie temat na opony.
jak sie zrobi cieplo to daj znac jak ci czas pozwoli.
pzdr.
p.s.
mieszkam w chorzowie
-
- Czyścioch
Jak nnie będzie lało, to jedzie ktos jutro (03.04.11) gdzieś? Tak koło 9 - 10 umówiłem sie z kumplem z Chorzowa, chce ktoś dołączyć? Nie bedzie mnie przy kompie dziś , jakby co to 6oo 423 182
- yadam
- Po kostki w błocie
mankoot jak sie udala ta niedziela?
-
- Czyścioch
Spoko, spoko, chłopcy na kostkach musieli odpuścic kilka górek przeze mnie, ale ogólnie nie najgorzej. Pojechaliśmy na kompost, a potem na Rogoźnik - tam troche kicha bo bardzo dużo spacerowiczów.
- yadam
- Po kostki w błocie
okolice komposta znam z 4x4 i juz srednio mnie tam ciagnie ale wokolo rogoznika jest duzo fajnego terenu.
pzdr.
pzdr.
-
- Czyścioch
Rogoźnik - tłum spacerowiczów, i zwalone drzewa co 50m.