Powiem szczerze że całej ekipie jeżdzącej na xt ,drz 400 tyłek łoiła tt 600 belgarda na tłumiku z rolniczego od c-330 nie drażniąc nadmiernym hałasen a dająca przyjemny pomruk ( mniejsza masa od fabrycznego) wytrawne oko dopiero łapało ten patent . I jak to z bubla moszna coś ładnego zlepić a naklejke firmową nieproblem podkupić , i tak masz arkapowicza z rolniczego
a odnośnie drażnienia hałasem to sie nie zgodzę dla mnie to muzyka jakieś plaściory to hałasują piłowanie jak szlifierka ale nie singiel w 4t a i też 2t ładnie brzmi
pandw pisze:W niedlugiej przyszlosci zastanawiam sie ad zakupem wydechu do mojej ttr, czy ktos z Was urzytkuje wydech DOMINATOR ( http://allegro.pl/wydech-dominator-ttr- ... 78405.html ) ?? Jestem ciekaw dzwieku oraz tego czy potrzebne sa jakies przerobki pod ten wydech??
Wydechy Dominatora to kibel moim zdaniem, dźwięk puszki po farbie + wiele osób (w tym mój znajomy) skarży się na szybko wypalające się wygłuszki. Polecam dopasować coś lepszego, jakąś używaną firmówkę ze sprzęta podobnej pojemności.
Ja się kiedyś bawiłem rozkręcalną samoróbką - doszedłem do jakiegoś własnego konsensusu i przyznam szczerze zaspawałem trwale dziada i od tego czasu mam spokój nie tracę czasu na wymianę wełny i ( zmywaków z nierdzewki) .
Po publicznej drodze markuję gaz (nie świruje z prędkościami ) Z przeglądami tez nie miałem do tej pory problemów bo wydech staje się głośny dopiero kiedy silnik dostaje w pałę .
Jak by nie był lżejszy i nie miał w sobie tego czegoś (i to na pewno nie jest pogłos ) to bym go dawno zmienił .
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
Ale chyba nie ma db killera, który można wyjąć ? Są 2 wersje z tego co wiem : na drogę (legalna) i w teren. Ale ta pierwsza db killera niby nie ma. Który Ty oferujesz ?
glina pisze:Ale chyba nie ma db killera, który można wyjąć ? Są 2 wersje z tego co wiem : na drogę (legalna) i w teren. Ale ta pierwsza db killera niby nie ma. Który Ty oferujesz ?
Z tego co mi wiadomo to żaden ProDuro nie ma dodatkowego db-killera, który można włożyć / wyjąć. Mają jedynie siatkę na końcu wylotu - mój taką ma.
Ogólnie rzecz biorąc nie jest to głośny tłumik.