To podobno najbardziej podrabiana marka oleju pewnie ze wzgl. na cenę
Przeglądałem niejednokrotnie karty specyfikacji Motul - na ile producent podaję można blendować z każdą dowolną z inną oliwą tej firmy .
Czyli full syntetyk z całą resztą ciekawy jestem czy dał by radę w XT- kowatych miks taniego samochodowego motula bez JASO zmieszany np z mineralnym 20 /50 co myślicie na ten temat ? .
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
Piękny 300v to duble ester - czyli pełny syntetyk 220 zł pln to chyba najniższa cena na rynku z a4 litry (bez przesyłki ) i wiec dlaczego 50 za litr ma być drogo ?
אני לא צריך עזרה קומית,
Gacek pisze:Piękny 300v to duble ester - czyli pełny syntetyk 220 zł pln to chyba najniższa cena na rynku z a4 litry (bez przesyłki ) i wiec dlaczego 50 za litr ma być drogo ?
tyle ze nie doczytałem od początku tematu a tu 3000 to faktycznie porażka cenowa .
אני לא צריך עזרה קומית,
Gacek pisze:Piękny 300v to duble ester - czyli pełny syntetyk 220 zł pln to chyba najniższa cena na rynku z a4 litry (bez przesyłki ) i wiec dlaczego 50 za litr ma być drogo ?
tyle ze nie doczytałem od początku tematu a tu 3000 to faktycznie porażka cenowa .
Hehehe z g*wna bata nie ukręcisz, 3000 a 300V - skrajności :] Tak jak mówimy, Glina lej coś lepszego.
Ja zalałem motulem i nie mam zastrzeżeń
a zalałem dlatego że nie wiem co było lane wcześniej a był lany najprawdopodobniej mineral i po poczytaniu na forum wynika ze lanie polsyntetyka gdy był np. mineral może zaszkodzić
Przy regulacji luzów zaworowych kręcę wałem i nie pojawia mi się 'T', tylko 'I' i 'H' ('II' ??). Na którym ustawieniu mam sprawdzać luzy ? Ikonka 'T' nie pojawia się we wszystkich wersjach chyba.