duszek2611 pisze:Skreciłem wszystko dawke ustawiłem tak jak trzeba. Srube od regulacji mieszanki wkreciłem na maksa ,nastepnie odkreciłem 4 obroty.. Dorobiłem sobie srubke do ustawiania mieszanki ale w ktora bym nie krecił to motor gasnie.. Mi sie wydaje ze tak jakby kopcił na biało delikatnie.. Wiec zrobiłem tak, motor zagrzałem zmniejszyłem mu obroty byle zeby chodził i zaczalem krecic ta od mieszanki ale w ktora bym nie krecił to motor zgasnie
Wiec uporałem sie ze wszystkim narazie,iglice ustawiłem tak jak fakir radził sruba od mieszanki wykrecona na 5 obrotow , teraz bede sprawdzał swiece co jakis czas jaki ma kolor , chociaz i tak wydaje mi sie ze dostaje za mało paliwa:) przy okazji wymieniłem srube od regulacji mieszanki razem z oringiem i ku mojemu zaskoczeniu silnik po wcisnieciu sprzegła odrazu ma wolne obroty, przed regulacja lubił zostawac na obrotach po wcisnieciu sprzegła... Dla Ciebie fakir mam 0,5 czystej , jak sie spotkamy moze kiedys na trasie:) za pomoc i ze odrazu odpowiadałes dzieki temu mam wszystko złozone.. Gdyby były jakies problemy to dam znac,dzieki wszystkim za zainteresowanie