A tu całość fotorelacji http://bit.ly/M7GSYY
Do następnego razu!
Tak, nic nie czułem, aż zdjąłem buty i spodnie ;P Trzewiki i zbroja to stanowczo moje najbliższe zakupygwardia pisze:Fajne foty, na tych ostatnich zdjęciach to noga po dzisiejszym? Jeśli tak to pora nabyć nowe buty. Ja też moje kupiłem jak zacząłem oglądać moje siniaki![]()
Na XRR lata Wolo, ja miałem okazję kawałek pojechać, za krótko żeby cos powiedzieć i wtedy jeszcze nie miałem TTRki, ale Wolo na mojej TTRce przejechał pałuka i mówi, że fajne moto, ale jak wsiadł spowrotem na XRR to mówi, że w TR brakuje dołu. XRR lepiej sie zbiera na niskich obrotach i moc większa.terenowiecc pisze:Witam,
widzę, że sporo się dzieje u Was w temacie. Zazdroszczę stałej ekipy. Tereny też fajne macie.
Ktoś od Was lata na XR650R, Gwardia jeździłeś? Jak tak to jak się ma ten motocykl w porównaniu do TTR?
Pozdrawiam
Mateusz
Pamiętam, chciałbym podjechać, ale czasu brakuje. Może zajrzysz do nas, miejsce na namiot się znajdzie.ralf pisze:terenowiec,mialem kiedys na 3 dni xr650r. i moze w czerwcu znowu ede mial to zrobie porownaniejest to naprawde mega motocykl i mysle,ze troche niedoceniony... gwardia, widze,ze fajna z was ekipa mam nadzieje,ze kiedys polatamy po krzaczorach