gwardia pisze:Jakieś dokładniejsze namiary na ten tor możecie podać, bo też moje rejony i szukam takich terenów. Jeżeli kogoś interesuje to też fajny tor jest w Pobiedziskach, obok Skansenu Miniatur. Też 5 tylko drugi kierunek, na Gniezno. Tak w ogóle to szkoda, że tak mało osób z okolic Poznania się ujawnia i ma ochotę na wspólne polatanie, można by się spotkać i powymieniać "trasami".
Jeśli chodzi o tor

to mieści się dokladnie w pomiędzy miejscowościami na drodze nr 5 ( Piotrowo Pierwsze i Głuchowo)
Mijacie w Piotrowie zajazd" zlota kaczka" potem mostek i po prawej stronie już go widać. Wjeżdzacie na niego pierwszą dróżką w pole.
Natomiast co do wspólnego latania to jestem za tym jak najbardziej.
Faktycznie malo osób z naszych okloic zna się osobiscie Myślę ze warto to zmienic Ja jeżdzę z forum tylko z Rolandem tzn. "elekrytyk"a czesto z nami Luki z DR-ką jest dobry w szukaniu tras w offie.

To nasza taka trójca.Teraz na jesień to dobry moment nawiązać lepsze kontakty ,powymieniać się ciekawymi miejscówkami , by w kolejnym sezonie mocniej i większym może gronie działać w terenie
Pozdrawiam