KRUĆCE

Forum dotyczące problemów technicznych związanych z jednostką napędową i układem zasilania w XT
ODPOWIEDZ
kociol
Lubiący błoto
Motocykl: Yamaha Xt 600 (E) 1997rok

KRUĆCE

Post autor: kociol »

Witam panowie zamówiłem ze sklepu od larssona krućce i okazało sie że te co mam stare to maja od góry otwóry na puszke a te co mi przyszły od larssona takiego czegoś nie mają i co z tym fantem robić dodam jeszcze ze wszystkie sklepy na necie przejrzałem i nie ma takich krućców jak ja mam nawet w serwisówce takiego czegoś nie ma :(
Kapiszon
kucyk
Lubiący błoto
Motocykl: yamaha tt 600 94

Re: KRUĆCE

Post autor: kucyk »

Podstawowe pytanie czy te otwory sa używane czy tylko są bo są. Ja kiedyś kupiłem krućce o oba miały wyprowadzenia na węzyki (nie wiem czy o tym samym piszemy) były to używki ze starego XT-ka tam podobno było jakieś rozwiązanie (gdziś na forum widziałem ) ,że drugi gaźnik nie ma podciśnieniowej membrany. Zaznaczam jeszcze raz ,że nie wiem czy myślimy o tym samym zrób foty starych wrzuć i bedziemy dumać.
:tt600:
Motocykl jest Bogiem, prędkość nałogiem, guma to zabawa a teren to podstawa...
kociol
Lubiący błoto

Stare krućce mam takie z otworem zaznaczonym na czerwono http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/91f ... e548e.html i w te otwory własnie wchodzi jeszcze taka puszeczka a w tych nowych co zamówiłem od larssona takich otworów nie ma
Kapiszon
dzekson
Po kostki w błocie
Motocykl: XT600E '99 / XL650V '00

Post autor: dzekson »

qpa
Po ośki w błocie

Post autor: qpa »

wywal puszeczkę i składaj, nie zauważysz różnicy
kociol
Lubiący błoto

byłem w serwisie Yamahy i włąsnie koleś mi mówił żebym załozył te krucce co kupiłem bez tego gas boxa i bedzie dobrze.Nararazie wszystko ładnie poskecałem teraz jeszcze czekam na zestaw naprawczy do gaźnika i zobaczymy jak bedzie chodzic moto własnie bez tej puszki mam nadzieje że nie bedzie jakieś niespodzianki
Kapiszon
ODPOWIEDZ