kociol pisze:...
A co do krućców to mógł być mi dać namiary na ASO tam gdzie sie pytałeś o krućce.Bo ja ostanio pisałem do serwisu we Wrocławiu i powiedzieli mi 756zł za komplet

.Też tak zrobiłem jak ty że kupiłem od larssona krućce założyłem i nie chciał chodzic tak jak powinien
Kociol, no niestety przewaliłem pocztę sprzed 3 lat, bo mniej więcej wtedy szukałem tych króćców i nie mam już śladu
tamtej korespondencji i ich oferty

Nie zamówiłem wówczas u nich nic bo ceny szokowały, a chciałem jeszcze zębatkę zdawczą to było o ile pamiętam coś około 600 zł !!!
Teraz tak się zastanawiam, te króćce - czy podali mi wtedy cenę za komplet czy za sztukę (ja na pewno pytałem o 2 sztuki) no bo ta "Twoja" cena 756 zł mi to sugeruje, że mogli przez omyłkę podać mi za jeden króciec.
A co się dzieje z pracą silnika gdy założyłeś normalne króćce od Larssona?
Rozumiem, że chcesz zachować układ gas-boxa, klejąc go, a króćce wymieniając na nowe?
Aruś pisze:Zadzow koniecznie do OLEKMOTOCYKLE. w ich internetowym sklepie nie widzialem kruccow ale kupilem u nich po telefonie chyba za 150? Juz mam rok i bez problemu:)
...
Czy z Larssona czy z Olekmotocykle to będą takie same króćce - zamienniki normalnych, a Kolega Kociol już takie testował i nie sprawdziły się.
Jestem pewien na 100% , że tych specjalnych króćców powinien szukać tylko w ASO i to musi gadać z kumatym sprzedawcą.
A i tak ten wydatek bedzie miał sens, gdy Kociol uratuje gas-box,,,
Ja bym szukał przyczyny w gaźniku, wcześniej montując normalne króćce i wywalił puszkę.
U mnie taka akcja zakończyła się sukcesem.