EDIT: Doszukałem się na stronie Lasera i trzepią kolektory z nierdzewki, a nie z kwasiaka

Panowie spokojnie jak przyjdzie to sprawdzę na pewno czy magnes łapie czy nie i wtedy będzie pewność ale czy nierdzewka czy kwasiak to dla mnie nieistotne ważne żeby rdzy nie łapałoPawlo pisze:Zgadza się, ale moim zdaniem całość jest z nierdzewki - jest tak samo styrana/zaniedbana zarówno końcówka, jak i kolektor. Jak się nie dba o kwasiaka i od czasu do czasu nie zrobi lekkiej polerki to będzie cały w kolorze czarno-oliwkowo-złotym
EDIT: Doszukałem się na stronie Lasera i trzepią kolektory z nierdzewki, a nie z kwasiaka
a od kiedy to kwasówka rdzewieje? hahah, skąd kolega takie wnioski wysnułJAWKA SIEDLCE pisze:Jest kwasówka i nierdzewka kwasówka rdzewiejea na taki drugi kolektor ostatnio graty poszły na złom mnie kosztowało to 50 zł więc obiekcji niemiałem
a tak dla relaksu [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TvA92HQ3LEA[/youtube] najważniejszy opis.
Pytanie pierwsze - ciąłeś tarczą do nierdzewki? Dwa - czy spawy zostały wytrawione? Trzy - czym to było spawane? I przede wszystkim jaki miałeś gatunek stali, bo w cenie 50 zeta mogłeś się obkupić najsłabszą nierdzewką dekoracyjną, lub co dużo gorsze tzw. chińskim inoxemJAWKA SIEDLCE pisze:przegrzej podczas cięcia a rudy nalot wyjdzie tak dla jasności