regulator TT 600 E czasami za wysokie napięcie ładowania

Forum dotyczące problemów technicznych związanych z jednostką napędową i układem zasilania w TT
Awatar użytkownika
modern25
Po kostki w błocie
Motocykl: XTR 660

Re: regulator TT 600 E czasami za wysokie napięcie ładowania

Post autor: modern25 »

nie chce udawać znawcy . ale ostatni regulator tez jest z wilmat-u i działał od 4 maja 2012 r. do 11 pażdziernika 2014r. wiec na to co było nie narzekam a na to co jest to się zobaczy. Na pewno dam znać .
ps. jednak wole chiński produkt za 40 zł wymieniac raz na dwa lata niż wydawać na inny chiński produkt za 180 zł z ładniejszym logiem czy opakowaniem . generalnie mam nadzeje zę nie będę narzekał . Narazie napięcie jest idealnie trzymane i tak trzymać.
poza tym TT ma tyle elektroniki ....hahahaha ze faktycznie jest się co palić .. Jedyna sprawna elektronika to kierunkowskazy a i te nie są dla mnie ważne .a żabkom czy innym ptaszkom w lesie podejrzewam że też to lata co mi sie świeci czy nie świeci :) . Rozrusznik ma działać .. to jest ważne :D
Mam domek nad morzem do wynajęcia. Dla motocyklistów kawa, piwo i tańczy nocleg . Władysławowo. Info PW a potem telefon .
Awatar użytkownika
ArturS
Prawdziwy Endurzysta
Motocykl: XT600Z Tenere 3AJ, Husqvarna TE610ie
Kontakt:

Post autor: ArturS »

no oby działał :browar:
Awatar użytkownika
modern25
Po kostki w błocie
Motocykl: XTR 660

Post autor: modern25 »

na razie działa :) i ma stale napięcie ładowania ( mam na stałe podłączony woltomierz )
Mam domek nad morzem do wynajęcia. Dla motocyklistów kawa, piwo i tańczy nocleg . Władysławowo. Info PW a potem telefon .
Awatar użytkownika
ArturS
Prawdziwy Endurzysta
Motocykl: XT600Z Tenere 3AJ, Husqvarna TE610ie
Kontakt:

Post autor: ArturS »

Woltomierz się przydaje, też sobie "zatopiłem" na stałe w obrotomierzu ;)
ODPOWIEDZ