witam . Mam pytanie
Jakiego akumulatora używacie ?
proszę o możliwe szczegóły akumulatora jak i w jakim sprzecie siedzi oraz jak długo go używacie i czy są / były jakieś problemy z nim .
Proszę krótko żeby temat wygladał jak ankieta czy test a nie opowiadania .
Mam domek nad morzem do wynajęcia. Dla motocyklistów kawa, piwo i tańczy nocleg . Władysławowo. Info PW a potem telefon .
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
Tak przy temacie akumulatorów, to czy do XT'eka są akku typu AGM albo żelowe? Najlepiej te pierwsze
Widzę że tylko takie z "płynnym" elektrolitem który przy glebie może wyciekać i niszczyć to co napotka na swojej drodze.
Żeby nie być gołosłownym, to w VFR750 mam od czterech sezonów - ok. 40tys km (może i więcej, nie wiem ile poprzedni właściciel go miał) exide i nigdy nie zawiódł, a parę razy zdarzyło (przez uszkodzony regulator napięcia) się go rozładować do tego stopnia że nie miał siły zakręcić.
Do 3TB w standardzie jest bezobsługowy. Do 3AJ trzeba dobrać, u siebie mam landporta AGM 14Ah/200A rozruchu - lekko trzeba było przyciąć gumki w mocowaniu.
fajnie ze są odpowiedzi ... jutro ide się wymądrzać do sklepu
Ja mogę odradzić i nie zaskoczę tu nikogo ze tych z markietu NIE KUPUJCIE. szkoda kasy i nerwów.
Mam domek nad morzem do wynajęcia. Dla motocyklistów kawa, piwo i tańczy nocleg . Władysławowo. Info PW a potem telefon .