Wizualnie gabaryty tenerki do 43f z fot to w moim odczuciu masakra

Gacek - malinki rewelacja, niby jesienne a smakowały jak te z wiosnyGacek pisze:Jestem pod wrażeniem - szczególnie tych podjadanych malinw moich okolicach ostrężyna - jeżyna którą toleruję tylko pod postacią winka , nalewki ew zimowego soczku do herbatki
opada przy próbie zbierania
a u was malinki jeszcze rosną ?
.
Wizualnie gabaryty tenerki do 43f z fot to w moim odczuciu masakranie mam pojęcia ile terenowiec ma pary i jak panuje nad sprzętem ale osobiście nie wepchał bym się tym klocem w jazdę po lesie
.
Można być konkretnej budowy, mieć krzepę, a jak przyjdzie do szurania w trudnym terenie to zabraknie siły...szpadyzor45 pisze:Wystarczy chłop, a nie kalesonyKoledzy jeździli, po lasach KLE 500, Dominatorami i to wcale nie rekreacyjnie. O swoim XT nawet nie wspominając.
Malinki bardzo smaczne ale już końcówka, dzisiaj jeździłem i nigdzie nie znalazłem.Gacek pisze:Jestem pod wrażeniem - szczególnie tych podjadanych malinw moich okolicach ostrężyna - jeżyna którą toleruję tylko pod postacią winka , nalewki ew zimowego soczku do herbatki
opada przy próbie zbierania
a u was malinki jeszcze rosną ?
.
Wizualnie gabaryty tenerki do 43f z fot to w moim odczuciu masakranie mam pojęcia ile terenowiec ma pary i jak panuje nad sprzętem ale osobiście nie wepchał bym się tym klocem w jazdę po lesie
.
Masochizm też jest dla niektórych przyjemnościąszpadyzor45 pisze:Cóż poradzę, że właśnie gdy naginam odczuwam przyjemność.