Dasz radę!Tomiacho pisze:hehe w trasie do was to mi się już rozleci ten łańcuchzostały 3 ząbki na napinaczu
terenowiecc sezon przelatał na przedostatnim ząbku, pewnie ten jeszcze przejeździłby...

Dasz radę!Tomiacho pisze:hehe w trasie do was to mi się już rozleci ten łańcuchzostały 3 ząbki na napinaczu
Tomiacho pisze:hehe w trasie do was to mi się już rozleci ten łańcuchzostały 3 ząbki na napinaczu
Dokładnie, 3 ząbki to nie ma ciśnienia jeszcze. Miałem jeden ząbek do końca i upalałem cały sezon, ale teraz łańcuszek zmieniony wiec nie ma strachu, że wybuchnieendumazi pisze:Dasz radę! terenowiecc sezon przelatał na przedostatnim ząbku, pewnie ten jeszcze przejeździłby...
Tak, ogarnąłem ten temat. Nie wymieniałem całej jak początkowo planowałem, ale każdy kabelek z osobna został przejrzany i co trzeba było to wymieniłem. Teraz wszystko jest zrobione pewnie i jak należy, tylko nie wiem czy działaPawlo pisze:Mateusz, a jak z instalacją, poradziłeś sobie z kablami?
Malowany. Folia kojarzy mi się z agro-tuningiemqpa pisze:zbiornik oklejony folia?
terenowiecc pisze:Malowany. Folia kojarzy mi się z agro-tuningiemqpa pisze:zbiornik oklejony folia?
Nie złuszczy, a jeśli nawet to psiknę na nowoendumazi pisze:AGRO to będzie jak ta fantastyczna farba złuszczy się![]()
terenowiecc pisze:Nie złuszczy, a jeśli nawet to psiknę na nowoendumazi pisze:AGRO to będzie jak ta fantastyczna farba złuszczy się![]()
Będę miał na zmianę. Choć w sumie racja, przy obecnej cenie paliwa to i ori zbiornik do pełna ciężko zatankowaćendumazi pisze:Zakładaj oryginał, po co Ci w błoto taki baniak...