Witam , jezdzi ktoś z was na filtrze firmy K&N,jesli tak to jak u was jest z jego filtrowaniem powietrza,czy nie przepuszcza zadnego syfu. Zakupiłem jakies dwa miesiace temu nowy K&N zrobilem z 2tys.km. i po sprawdzeniu w airboxie był osadzony kurz.U was tez tak jest, czy nie przepuszcza kurzu. Jedni piszą, że przepuszcza więcej syfu inni że wystarczy nasączyć filtr olejem i nie przepuści kurzu.Może za mało był nasączony w oleju i dlatego przepuścił,jak to z tym jest
Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam
Bo jak kupiłem ten filtr to on był fabrycznie nasączony olejem do filtrów tak mi powiedział sprzedający i tak bło w opisie, więc ja go nie nasączałem tylko aby załozyłem i dzida.Więc sobie pomyślałem że może za słabo go nasączyli i dlatego kurz przepuszcza ,albo te filtry tak już mają.Dlatego sie was pytam jak u was z tym jest.
- Radzio97 taki filtr pasuje do twojego airboxa ? jestem zdziwiony bo do nowszych xt to tylko papierowe kompatybilne były
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
? zaraz to chyba nie prawda 3 lata męczę papierzaki a tu ewenement czy ktos mogł by zapodać jak takie coś wyglada i jak to montować ? bo przyznam sie ze zgłupiałem w tej chwili
אני לא צריך עזרה קומית,
Ślicznie dziekuję za link - powiem uczciwie ze ogladałem takie aukcje tyle ze myślałem ze komuś od...ło z ceną albo pomyłka jakaś zaistniała .Musze w realu na to spojrzeć bo czasy takie nastały ze byle gówno się reklamuje aby wyrwać grosz od maniaka .
אני לא צריך עזרה קומית,
Radzio97 jestes zadowolony z tego filtra?
odczules jakis przyrost mocy albo przyspieszenie lepsze?
nic sie nie zepsulo jak chodzi o prace silnika ?
gaznika nie musiales przeregulowac?
p.s.
wydech masz przelotowy czy orginal?
p.s.2
nic sie nie mart jesli chodzi o ten kurz ja uzywam papierowych i tez kurz przelatuje.
gabke z boku smarowale olejem i tez nie wiele pomoglo