zamontowanie rozrusznika do XT 600 K
- -N-O-W-Y-
- Lubiący błoto
- Motocykl: wcześniej DR600, obecnie XT600 91r
zamontowanie rozrusznika do XT 600 K
Witam,
interesuje mnie zamontowanie rozrusznika do XT 600K... Czy ktoś próbował juz to robic własnoręcznie?
Trzeba mocno ingerować w silnik? czy obejdzie się bez przeróbek?
Jaki może być koszt takiego montażu (mam na myśli części-elementy i ewentualnie pracę mechanika, a może kogoś z forumowaiczów?)
Czekam na info czy ktoś to robił, ewentualnie w teorii jak to powinno wyglądać?
interesuje mnie zamontowanie rozrusznika do XT 600K... Czy ktoś próbował juz to robic własnoręcznie?
Trzeba mocno ingerować w silnik? czy obejdzie się bez przeróbek?
Jaki może być koszt takiego montażu (mam na myśli części-elementy i ewentualnie pracę mechanika, a może kogoś z forumowaiczów?)
Czekam na info czy ktoś to robił, ewentualnie w teorii jak to powinno wyglądać?
-
- Po ośki w błocie
Re: zamontowanie rozrusznika do XT 600 K
w teorii wał jest inny i kartery sa inne. koszt kolo 1 k zł, kupujesz silnik z rozruchałką i zmieniasz ze swoim.
- -N-O-W-Y-
- Lubiący błoto
Czyli raczej szkoda zachodu, chyba, że nie będę miał co z kasą robić
narazie nie mam tego "problemu".
Zakładał ktoś rozrusznik do XT 600K?

narazie nie mam tego "problemu".
Zakładał ktoś rozrusznik do XT 600K?

-
- Po kostki w błocie
wątpie.ludzie sie w to nie bawia.ja chciałem załozyc kopke do swojego ale tez zwatpiłem.
xt 600 3tb
- -N-O-W-Y-
- Lubiący błoto
Musze zerknąc na linke z dekompresatora, bo chyba nie działa tak jak powinien. To mnie troche zraziło, ale zerkę i może będzie OK.
Bo jak widziałem, to po powrocie kopnika do góry to już powinien byc przygotowany do następnego kopa, a u mnie sie zawiesza na kompresii i czasem ja "uwolni" ale częściej muszę go powili przepchać...
Bo jak widziałem, to po powrocie kopnika do góry to już powinien byc przygotowany do następnego kopa, a u mnie sie zawiesza na kompresii i czasem ja "uwolni" ale częściej muszę go powili przepchać...
-
- Po kostki w błocie
-
- Po ośki w błocie
nie ;] za każdym razem jedziesz az kliknie kopajke w góre i kop-N-O-W-Y- pisze:Musze zerknąc na linke z dekompresatora, bo chyba nie działa tak jak powinien. To mnie troche zraziło, ale zerkę i może będzie OK.
- -N-O-W-Y-
- Lubiący błoto
tak, tylko, że jak ja jadę na dół aż stanie kopka, to wracam na góre i jest komprecha... i moge se po niej skakać do woliqpa pisze:za każdym razem jedziesz az kliknie kopajke w góre i kop