NIe wiem czy dobrze myślę... zweryfikujecie proszę...

Wszystko o tym motocyklu.
Awatar użytkownika
ArturS
Prawdziwy Endurzysta
Motocykl: XT600Z Tenere 3AJ, Husqvarna TE610ie
Kontakt:

Re: NIe wiem czy dobrze myślę... zweryfikujecie proszę...

Post autor: ArturS »

gwardia
Po kostki w błocie
Motocykl: nie mam motocykla...

Post autor: gwardia »

Ja mając 20 klocków kupiłbym dwa motocykle. Do turystyki 70/30 asfalt/off Transalpa XL600, po 96 roku, jeden moduł zapłonowy, albo po 98 roku dwie tarcze z przodu, a do terenu też duży wybór, na przykład TTR600 i jeszcze by kasy zostało na ciuchy, doposażenie i jakieś wymiany olejów i filtrów na dzień dobry, a po sezonie lub dwóch już byś wiedział co chcesz.
całkiem zielony
Czyścioch
Motocykl: szukam...

Post autor: całkiem zielony »

gwardia pisze:Ja mając 20 klocków kupiłbym dwa motocykle. Do turystyki 70/30 asfalt/off Transalpa XL600, po 96 roku, jeden moduł zapłonowy, albo po 98 roku dwie tarcze z przodu, a do terenu też duży wybór, na przykład TTR600 i jeszcze by kasy zostało na ciuchy, doposażenie i jakieś wymiany olejów i filtrów na dzień dobry, a po sezonie lub dwóch już byś wiedział co chcesz.
tylko że ja nie zamierzam jakoś mocno motać w terenie... na legalu już trudno gdzieś wjechać a znów enduro po trasie ...? "teren" rozumiem jako polna lub leśna ścieżka żeby zrobić skrót bo GPS pokazuje fajne miejsce...

chwalisz sobie XTZ ?
gwardia
Po kostki w błocie
Motocykl: nie mam motocykla...

Post autor: gwardia »

He, XTZ mam od tygodnia, na razie stoi rozebrana i przygotowuję do sezonu. Daj mi pół roku to powiem czy chwalę. Natomiast przelatałem trzy sezony na XL600, głównie szutry i sobie bardzo chwalę. Po prostu zajebisty motocykl i im starszy tym lepsza jakość wykonania (poza modułami). Na prawdę polecam i jest w czym wybierać na rynku. Kolega w Poznaniu sprzedaje bardzo ładna sztukę XL600, 98 rok za 8500. Na TTRce dużo nie pojeździłem, bo złamałem nogę :gleba: , a że była na kopkę to ją sprzedałem, bo akurat ta noga od strony kopki się posypała.
Awatar użytkownika
mlody
Po kostki w błocie
Motocykl: XT600K 3TB '91

Post autor: mlody »

gwardia pisze: Na TTRce dużo nie pojeździłem, bo złamałem nogę :gleba: , a że była na kopkę to ją sprzedałem, bo akurat ta noga od strony kopki się posypała.
Dobrze wyregulowany odprężnik i ręką odpalasz motor:)
ODPOWIEDZ