Repsol 4T Offroad
Castrol Offroad 4T
O tych olejach wyczytałem dobrą opinie
U brejdaka świeżo zalany motul 20w50 nei powoduje żadnych zlepek. Biegi wchodzą pięknie.ogur69 pisze:ja u siebie mam zalany w obu xt-kach mineralny motul 3000 20w50 i niema zniczym problemów jest tani 90pln 4l i w każdym motocyklowym sklepie dostępny
Ja polecam ELF 4T 20W50 cena 22zł litr biegi tez wchodzą dobrze.Poszukuje moduł zapłonowy ma ktoś do sprzedania TT 600 S Belgardaloko pisze:Witam, jaki polecacie olej do TTR jeździłem na motulu 5100 ale ostatnio zalałem to coś i sprzęgło strasznie mi ciągnie przed każdym odpaleniem musze rozklejać sprzęgło
(w czasie jazdy nie jest lepiej praca sprzęgła straszna)… nie wiem czy trafiłem na taką elegancka butle
, ale trochę poczytałem i jakość motula podobno spadła…wiec co polecacie silnik mam w b dobrej kondycji ttr nie jest wysilona wiec chodzi mi głównie o piękna prace sprzęgła
.
Repsol 4T Offroad
Castrol Offroad 4T
O tych olejach wyczytałem dobrą opinie
Paskal pisze:modul to pewnie do tej tt co na allegro stoji z rozwalonym modułem :d
Moja Honda od zawsze śmiga na motulu 6100 10W40.Paskal pisze:tak czytałm i czytam to wszyscy tylko motul i motul ? jeszcze troche to samochody tez na motulu bedą smigały