Panowie wymieniał ktoś może łożysko na wale? Pewnie tak, ale jakim cudem wam się to udało ?To jest nie możliwe !!! Macie jakieś patenty? Nie ruszy nawet zębatki a nie chce myśleć co będzie z łożyskiem,grzanie palnikiem (acetylen) i nie ruszy. Więcej szkód narobie jak pożytku juz mam zebatke do wymiany . Ewentualnie kto na slasku podjal by sie tego . Jakis zaklad od regeneracji wałow?
Moja glupota - przekladam cale bebechy do nowych karterow i uparlem sie ze wszystkiw lozyska dam nowe,a to na wale było dobre teraz wiem ze to byl błąd,
panowie podsuwajcie jakies pomysly. W ogóle jak te małe żółte raczkie to mogły tak zrobic?
Łozysko na wale
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: XT 43f
- Gacek
- Prawdziwy Endurzysta
- Motocykl: Yamha xt 600 3tb 1994
Re: Łozysko na wale
Jak ściągniesz zębatkę rozrządu to możesz kątówką wyciąć (tyle ze z głowa działaj )
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: XT 43f
Brałem to pod uwagę nawet z zębatką ale zanim to zrobię muszę spróbować wszystkie możliwe sposoby,
Jednak najpierw muszę zadzwonić do aso jaki jej koszt, ewentualnie używkę.
Masakra
Jednak najpierw muszę zadzwonić do aso jaki jej koszt, ewentualnie używkę.
Masakra
-
- Lubiący błoto
- Motocykl: ktm 640 smc 06r
powinen być specjalny sciągacz do tych tej zębatki tzw kaptur mnicha ale prosty separator do lożysk napewno da rade i sciągaj na zimno wal sie bardziej rozszerza niż ta zębatka i ją klinuje dopiero przy montażu trzeba grzać, zobaczy czy jest napewno dobita do samego łożyska bo w niektórych xtekach nie była i potem ktos dobil do konca i psuła łancuszek potem przeskoczył a reszta to juz wiadomo
- MPS
- Lubiący błoto
- Motocykl: yamaha xt600 3tb
tez mialem z tym problem, ale dobry sciagcz i zebatka zejdzie bez problemu, a łozysko mialo taki luz, ze samo spadło heh