Króćce gaźnikowe
-
- Lubiący błoto
Króćce gaźnikowe
Koledzy szukam króćców gaźnikowych do ttr 600 99r tych między gaźnikiem a cylindrem . Miałem problemy z moto nie wkręcał się, przerywał, obstawiałem zapchany gaźnik. Przy wyjmowaniu gaźnika dostrzegłem odklejenie gumy krócća od metalowej podstawy przykręconej do cylindra. Kupował ktoś może ostatnio? Na allegro jest coś do xt ale nie wiem czy to będzie pasowało. Podrzucił by ktoś link jakiejś aukcji z króćcami, które pasowały by do tt 600r. Ładna niedziela a moto w proszku.Z góry dziękuję.
-
- Po ośki w błocie
Re: Krućce gaźnikowe
od xt podejdą
-
- Lubiący błoto
- Motocykl: TTR600
Ja kupowałem te same co do xt.
-
- Lubiący błoto
Re: Króćce gaźnikowe
Z tego co widziałem na zdjęciu podglądowym wystaje z jednego króćca metalowa rureczka skierowana na dół. Od czego to jest ? nie będzie przeszkadzać?
- ArturS
- Prawdziwy Endurzysta
- Motocykl: XT600Z Tenere 3AJ, Husqvarna TE610ie
- Kontakt:
Nie w dół, a do góry i nie będzie przeszkadzać. W XT600Z jest to potrzebne do podłączenia podciśnieniowej pompy paliwa. Jakby coś to mam na półce http://www.sklep.riderparts.pl/produkt/ ... a-xt-tt600
-
- Lubiący błoto
- Motocykl: TTR 600
Dobra cena, ja dałem 150 na alledrogo, rureczke zaślep.
-
- Lubiący błoto
ArturS pisze:Nie w dół, a do góry i nie będzie przeszkadzać. W XT600Z jest to potrzebne do podłączenia podciśnieniowej pompy paliwa. Jakby coś to mam na półce http://www.sklep.riderparts.pl/produkt/ ... a-xt-tt600
ArturS to ile zaśpiewał byś za krócce, uszczelka komory plywaka i uszczelka pokrywy sprzegła za pobraniem???
- Peck
- Lubiący błoto
- Motocykl: Yamaha TT600R
Yamaha TDM 850 - Lokalizacja: Gdańsk
witam
ja kupiłem je w larssonie oczywiście od xt.
wszystko działa już ponad rok.
z tego co pamiętam to cena też była ok.
pozdrawiam
ja kupiłem je w larssonie oczywiście od xt.
wszystko działa już ponad rok.
z tego co pamiętam to cena też była ok.
pozdrawiam
-
- Lubiący błoto
Króćce od xt podeszły rureczka zaślepiona ale pojawił się nowy problem. GUMY airbox -a tak jak by się skurczyły średnica jest ok ale z długości brakuje trochę.Jak zakładacie te gumy? Od razu z puszką czy może najpierw gumy na gaźnik ścisnąć opaskami a potem jakoś się mordować wciskać w airbox. Wydają się być w dobrej kondycji tylko trochę twarde są. Miał ktoś podobny problem z zakładaniem??? Zna ktoś ceny tych gum??? I jeszcze jedno, kiedy zakłada się wężyk za przelew do gaźnika??? Jak jest zamontowany czy przed montażem bo po zamontowaniu gaźnika ciasno trochę
-
- Lubiący błoto
- Motocykl: TTR 600
Mam ten sam problem, już bardziej dosunąć airboxu nie dam rade i brakuje z pół centa żeby wszystko siedziało jak należy. Dałem tymczasowo "przedłużkę" z dętki z przedniego koła
Może by jakoś rozgrzać i przesunąć mocowanie tych gum w airboxie?