Tłok nadwymiarowy, xt 600, gdzie kupić pomocy
-
- Czyścioch
- Motocykl: xt 600
Tłok nadwymiarowy, xt 600, gdzie kupić pomocy
Witam. Mam kłopot za znalezieniem tłoku do xt 600 91r 3tb, mój problem polega na tym, że mam tuleje 97mm, a potrzebuje zrobić szlif i na rnku z tego co sie zorientowałem są takie tłoki ale tylko renomowanych firm i kosztują okolo 500-600zł, a do rozmiaru 96 nie ma problemu w cenie 300 kpl z pierscieniami i sworzniem z innych firm. czy ktoś moze mi pomóc gdzie szukac tłoka 97,50 w tych mniejszych pieniadzach? z góry dziekuje i prosze nie "krzyczeć" gdy temat był juz poruszony bo jakos nie mogłem znależć, jestem nowy wiec nie znam dokladnie tego forum.
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: XT600 2KF
Re: Tłok nadwymiarowy, xt 600, gdzie kupić pomocy
Taki nadwymiar ma na pewno wossner ale to jak wspomniales większa kasa. TKRJ nie robi takich wymiarów. Albo tulejowanie albo wossner/prox/wiseco
- Gacek
- Prawdziwy Endurzysta
- Motocykl: Yamha xt 600 3tb 1994
Re: Tłok nadwymiarowy, xt 600, gdzie kupić pomocy
Zapytam ? cena cię nie satysfakcjonuje ? czy jakośćkonrus pisze:Witam. Mam kłopot za znalezieniem tłoku do xt 600 91r 3tb, mój problem polega na tym, że mam tuleje 97mm, a potrzebuje zrobić szlif i na rnku z tego co sie zorientowałem są takie tłoki ale tylko renomowanych firm i kosztują okolo 500-600zł, a do rozmiaru 96 nie ma problemu w cenie 300 kpl z pierscieniami i sworzniem z innych firm. czy ktoś moze mi pomóc gdzie szukac tłoka 97,50 w tych mniejszych pieniadzach? z góry dziekuje i prosze nie "krzyczeć" gdy temat był juz poruszony bo jakos nie mogłem znależć, jestem nowy wiec nie znam dokladnie tego forum.

אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.