Chciałem porobić elektryczne rzeczy typu lampa, migacze itd. Nie chce odpalać sprzęt i chciałbym się dowiedzieć gdzie dokładnie mogę się wpiąć do ttrki prostownikiem lub akumulatorem aby ją rozświetlić?
TTR z 2000r bez rozrusznika.
Dzięki. Pilne

Przepraszam za głupie pytanie ale gdzie jest regulator napięcia? I jak to wygląda? Oraz + do + i - do - ?qpa pisze:na wyjściu s regulatora napięcia, odpinasz regulator i wpinasz prąd
Ściągnąłem ale po odpaleniu pliku jest napis że to do wersji 2004.Pawlo pisze:Ściągnij sobie serwisówkę o nazwie "Yamaha TT600RE 5CH5 2003 Service Manual". Masz tam pełny schemat wraz z kolorami przewodów i opisami,
Nie ma. Znajdź i napisz mi chociaż jeden kolor od czego jestPawlo pisze: dokładnie od str. 305 się zaczyna, także nie wciskać kitu, że nie ma .
All right. Ale klakson chyba nie jest podłączony pod tą kostkę. DziękiPawlo pisze:Przecież jest napisane nr 18 - "Left handlebar switch". Wszystko jest opisane, tylko trzeba umieć czytać schemat. Nr 18 to kostka lewego przełącznika na kierownicy i jest to połączone z podzespołami o nr 19-23 czyli włącznik lampy, klakson, długie/krótkie itp. Wszystkie kolory są opisane przy wyjściu z danego przełącznika. Na stronie ostatniej powinieneś mieć duży schemat razem z legendą. W czym problem? Przykładowo kolor "P" z tej kostki, czyli pink (różowy) idzie od nr 19 do 24 tj. od włącznika klaskonu do samego klaksonu. Dłużej pisałem ten post niż tego szukałem