-Z ogłoszenia wynikało że moto to Yamaha XT 600 3TB rok 1992 z rozrusznikiem itp. W papierach wpisane XT 500 i nr ramy zaczynają się od *3WS jednak na cylindrze wybite 595cm więc prawdopodobnie będzie to wersja XT 500 na rynek austriacki z wymienionym cylindrem na 600? Na silniku oznaczenie 3AJ00 jednak nie mogę znaleźć oznaczeń głowicy, z tego co wyczytałem na forum powinno być 2KF. Moto ma wbite w dowodzie 20KW.
- Moto na zimnym trochę kopci na siwo, na ciepłym z tego co zauważyłem jest bez dymu lub minimalnie (ale to jeszcze sprawdzę) - szykować się na remont?
- Zębatki to 15/45 z tego co wyliczyłem, max prędkość w pierwszy dzień jaką osiągnąłem to max 110 przy czym po 100km/h wolno się rozpędzał - zdławiony?
- Kierunkowskazy po włączeniu nie migają tylko świecą na stałe, jak to naprawić, moduł/przerywacz czy może inne pomysły?
- Ogólnie moto dobrze jeździ a przeważnie jeżdżę w dwie osoby i moto w terenie nas dwóch całkiem nieźle rwie, ale nie mam porównania do innych XTków. Wczoraj na dodatek dętkę przebiłem z tyłu i jutro jadę kupić 120/90/18 jedną z tych grubszych gum

Pozdrawiam